1 November 2009

Сегмент от парламентарна LAN мрежа

... грозно и показателно

Ден на отворените врати на Народното събрание - 01 ноември 2009.

В коридор на втори етаж зад терасата виждаме "сегмент от парламентарната LAN мрежа"


... колко смях има на този свят ... Боже!

Вярно е, че посетители от третата възраст не обръщаха внимание на високотехнологичната взаимосвързаност на информационните и комуникационни системи, но подобни изпълнения не съм очаквал да видя в Народното събрание. Дори не от уважение към институцията, а към сградата като исторически паметник на културата с над 120 години история.

"Колегите" от Дирекция "Информационни и комуникационни системи" на Народно събрание вероятно не знят, че и за по-малко са "хвърчали" ИТ кратуни в частния сектор, но "тури му пепел" ... мизерници има по всички "етажи на властта" :)

3 comments:

  1. След изчерпване на финансовите средства от търга за изграждане на мрежата, (а те ЗАДЪЛЖИТЕЛНО са недостатъчни)колегите от ИТ отдела са "закърпили положението". Направо се чудя на чужденците, които искат да ни продават решения за сигурност, за оптимизация и т.н. Едва ли има в България по-представителна извадка от видяното в Народното събрание. Доста реална картина за нашата страна. Досега не се мислеше за спестяване от автомобили, самолети и т.н. , но защо да не се спести от ИТ?

    ReplyDelete
  2. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.